Tannlege tjenester

Tannhelse-tjenester du ønsker og trenger


Opplev førsteklasses tannpleie med vårt brede utvalg av tjenester tilpasset for å møte dine behov og preferanser

Profesjonelle tannlegetjenester

Fokus på dine behov

Utforsk vårt omfattende utvalg av tannhelsetjenester designet for å gjenopprette, forbedre og opprettholde din munnhelse for et selvsikkert smil.

Tannlegevakt

Søk umiddelbar lindring med våre pålitelige tannlegevakt-tjenester tilgjengelige døgnet rundt, inkludert netter, for alle akutte tannbehov.

Estetisk tannbehandling

Dra nytte av vår førsteklasses generelle tannpleie og vedlikeholdstjenester for å sikre at din munnhelse er på sitt beste for et strålende smil.

Tannprotese

Gjenopprett funksjonaliteten og estetikken til smilet ditt med våre personlige protese- og kronetjenester for en naturlig utseende og holdbar løsning.

Visdomstenner

Stol på våre ekspertprosedyrer for fjerning av visdomstenner med tydelig prisinformasjon for å adressere ubehag og effektivt forebygge fremtidige munnhelseproblemer.

Velg oss

Tannlegen for deg i Stavanger, Sandnes og Sola

Akutt tannlegehjelp

Vi tilbyr en trygg og effektiv akutt tannlegevakt med umiddelbar assistanse fra vårt erfarne team, som behersker flere språk for å imøtekomme alle pasienters behov.

Moderne teknologi

Vår klinikk er utstyrt med avansert teknologi, inkludert intraorale kameraer og scannere, for nøyaktig diagnose og skreddersydd behandling, ledet av erfarne fagfolk.

Personlig omtanke

Tannlege Follegg er høyt kvalifisert og fokuserer på kvalitetstannbehandlinger med moderne tilnærminger for en smertefri og effektiv opplevelse.

Fjerne visdomstenner

Vi tilbyr rask og profesjonell fjerning av visdomstenner, inkludert informasjon om priser og etterbehandling for å sikre at pasientene får den beste omsorgen.

Flerspråklig personale

Vårt flerspråklige personale, som behersker mange språk, sikrer effektiv kommunikasjon og tilrettelegging for pasienter fra ulike kulturer, og skaper en trygg og inkluderende atmosfære.

Moderne utstyr

Moderne tannbehandling krever moderne utstyr, derfor investerer vi i avanserte verktøy som intraorale kameraer og scannere for å sikre nøyaktige diagnoser og optimal behandling for våre pasienter.

Read What Our

Customers Say

The service at Tannlege Stavanger was excellent, and the staff were very professional. I highly recommend them for any dental needs.

John Doe

I had a great experience with Tannlege Stavanger. The dental care was top-notch, and the clinic’s atmosphere was welcoming.

Emily Smith

Tannlege Stavanger is my go-to dental clinic. The team is skilled, friendly, and always provides the best care possible.

Sophia Johnson

Når du trenger tannlege:

Kontakt oss for å avtale din tannlegetime og oppnå et selvsikkert, sunt smil.

Skroll til toppen